Friday, March 16, 2007

Yleisradion toimittajat tukevat Seppo Lehtoa IKL-Pirkanmaalta eduskuntaan erilaisten homoperverssien, somali- ja neekeriperseennuolijoiden sijaan

Herätkää jatkossakin suomalaiseen Suomeen!

Äänestäkää Seppo Lehtoa Pirkanmaalta, niin torjutte neekeri-, ryssä- ja somalivaaraa ehdokasnumerolla 180

Yleisradion kaikki siis ihan kaikki naiset ja miehet miehittäjä-Ryssään nuolentaan kyllästyneet toimittajat ja avustava henkilökunta kaikkine sukulaisineen tukevat Seppo Lehtoa IKL-Pirkanmaalta eduskuntaan erilaisten homoperverssien, somali- ja neekeriperseennuolijoiden sijaan




Yleisradion kaikki miehittäjä-Ryssään nuolentaan kyllästyneet toimittajat ja avustava
henkilökunta kaikkine sukulaisineen tukevat Seppo Lehtoa IKL-Pirkanmaalta eduskuntaan erilaisten homoperverssien, somali- ja neekeriperseennuolijoiden sijaan


Seppo Lehto antaa varoituksen sanaa kaikille maamme naisille muslimeista ja neekereistä
http://naiset-lihaa-muslimeille.blogspot.com/



2 comments:

Kansanedustajasi Seppo Lehto suuremman oikeudenmukaisen kokonaisen Suomen asialla alistumatta ryssäläisiin stalinistisiin putinismin ja Brysselin monikulttuurisuusharhaoppien kusetuksille said...

Maatamme rasistisesti rasittava Maahanmuuttopolitruggien pesäke nettihyökkäyksen kohteena:)

Naurua kolmannella Yleisradion sensuuripolitiikalle ;)

1

2

3 ;)

Ylen nettisivut hyökkäyksen kohteena
15.5.2007 10:02 (Päivitetty 15.5.2007 10:37)

Yle arvioi verkkosivujensa ongelmien aiheutuvan tahallisesta hyökkäyksestä yhtiön sivuille.

Ongelmat alkoivat eilen, ja sivut ovat olleet nurin taas tänään aamukahdeksasta alkaen. Yle kertoo rajoittaneensa pääsyä sivuille kunnes tilanne ohi.

Ylen teksti-tv:n mukaan kyse ei ole teknisestä viasta, vaan palvelunestohyökkäyksestä. Tämä tarkoittaa, että yhtiön sivuja ylikuormitetaan tahallisesti ulkopuolelta.

Hyökkäyksen lähdettä ei ole pystytty määrittämään tarkkaan, eikä sen syytä tiedetä.

STT

Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske said...

Jussi Halla-ahon vieraskirjasta terveisiä valtionsyyttäjä Mika Illmanille joka runkannee apinan kuva silmissään hullun lailla lukiessaan oheisia kommentteja:)

Nimi : Vakionimimerkki
Mitä teen : Kunhan tuuletan ikeniä

Viesti : Oikeusvaltiokuplasta

Suomea kehutaan oikeusvaltioksi. Siitä saatiin tänään hyvää näyttöä kun Mikko Ellilä sai tuomionsa. Nämä oikeudenkäynnit ovat näytösoikeudenkäyntejä, joiden tuomiot on määrätty etukäteen kuten Neuvostoliitossakin tehtiin.

Mikko Ellilä onkin väärässä hänen esittäessään Tatu Vanhasen tutkimuksiin viitaten, että afrikkalaisten älykkyysosamäärä oli eurooppalaisia alempi ja he eläisivät yhteiskunnan loisina. Tässä todiste, joka osoittaa että afrikkalaiset ovat ainakin viisaampia kuin me suomalaiset.

Olin tänään tilitoimistossa ja näin asiakirjat, joita virkamiehet haluavat todistuksena siitä, että saadut tukirahat on käytetty hyväksyttäviin tarkoituksiin. Samalla todistukset osoittivat, että nämä afrikkalaiset saivat rehellistä palkkaa, ja maksoivat tuloistaan veroa.

Afrikkalaiset olivat perustaneet yhdistyksen, joka anoi EU rahoja toimintansa tukemiseen. Rahoilla palkattiin henkilökuntaa. Ja osa rahoista käytettiin kansainväliseen kulttuuritoimintaan eli matkoihin. Kun tilitoimistossa oli kysytty, mitä tämä yhdistys oikein tekee, oli vastaus. ”Emme me mitään tee. Kuljemme tapaamassa kotimaan kavereitamme ympäri Eurooppaa, Italiassa, Tanskassa, Englannissa. Juttelemme ja pelaamme jalkapalloa.”

MOT. Afrikkalaiset tekevät tärkeää työtä Suomessa ja maksavat tuloistaan veroa kuten kuka tahansa kunnon kansalainen.

Vanha suomalainen sananlasku sanoo ”Hullu paljon työtä tekee. Viisas pääsee vähemmällä.” Afrikkalaiset ovat siis viisaita, me hulluja.


27. maaliskuuta 2008 16:56:54