Sunday, January 08, 2006

Yle Yleisradio maatamme Orwellin 1984 kirjan mukaisesti kusettava ryssäläinen sontaluukku, jolla yritetään estää Karjala takaisin vaatimukset

  • Yle Yleisradio maatamme Orwellin 1984 kirjan mukaisesti kusettava ryssäläinen sontaluukku, jolla yritetään estää Karjala takaisin vaatimukset
  • Ohessa ko. A-pisteen miehittäjä-Ryssää palvovan ryssäläinen neuvostoaikoja kaipaava lysenkolainen perinteinen komujutkukin mukaan mahdutettuna kuten kunnon neuvosto-Ryssä perinteeseen kuuluu perinteisin ryssäläisine natsitteluineen.
  • A-pisteen ryssäläiseen lysenkolaiseen alamittaisuuteen kuuluu kaikkea muuta kuin objektiivinen lähestyminen asiaan, puuttuu vain allensa paskominen ja komuturkkalainen paskanheitto yleisön joukkoon
  • Miehitettyjen alueidemme kysymyksessä ei ole, eikä voi olla kyse rahasta tai mitä maksaa, sillä vastapuolelle voitaneen panna se mitä saamme, sekä mitä nyt maksamme miehittäjä-Ryssälle ja alueilla loisiville ryssäsilleille mm. lähialueyhteismäärärahoina kymmeninä miljooonia euroja vuositasolla, sekä vastoin kaikkea järkeä myös siitä että pääsemme viisumirahastuksen jälkeen vierailemaan kotikonnuillamme. Kyseessä on erittäin kyseenalainen miehittäjä-Ryssän vastikkeeton moninainen rahoittaminen sairaine piirteineen omista Karjalan metsistämme, Saimaan kanavamaksuineen, vesistöaluevuokrineen mm. Suomenlahdella jne.
  • Barentsinmerenmaakaasu- ja öljykenttämme, sekä kansakuntamme vaurastuminen aluepalautustemme myötä ihan oikeasti taitaa pelottaa näitä rokonarpisia ryssäläisiä paskakulleja, vaikkeivat olekaan ulkonäöltään neekereitä, niin käyttäytyvät kuin valehtelevat neekerit ja ryssät.
--------------------------------------------------------------------------------------

YLE

YLE A-Ö


apiste

Ajankohtaisohjelma
A-piste

Ma TV1 klo 21.00
Uusinta ti TV1 klo 16.10

Miehittäjä-Ryssän KGB- ja FSB:ltä ruplarahoitusta saavat disinformativiiset tekijät

Toimitussihteeri = Juho-Pekka Rantala Ryssälän rokonarpinen louskuleuka erikoistunut mussuttamaan perinteisen mustanmakkaran sijaan ympärileikattuja politrukkijutkujen ja somalien lerssejä

Juho-Pekka Rantala

Juho-Pekka Rantala vastaa A-pisteen ryssäläisestä disinformaatisisällöstä. Jos sinulla on mielessäsi hyviä kunnon ryssäistä disinfoa ja tärkeitä tsuhansuomalaisia kusettavia juttuaiheita, joihin toivoisit A-pisteen tarttuvan, ota yhteyttä tähän rokonarpiseen ylesyöneeseen joulusikamaiseen neekerinkyrpiin ja ympärileikattuihin somalivittuihin ihastuneeseen ryssäkullin lutkuttaja Juho-Pekka Rantalaan sähköpostitse tai puhelimitse. Toimitussihteeri myös juontaa lähetykset, joten Rantalan voit nähdä maanantaisin myös ruudussa. Harrastuksikseen tämä Tampereen punikkiyliopiston ryssäläinen neekerikypien maiskuttajamaisteri ilmoittaa kirjallisuuden, neekeripillujen jahtaamisen, koripallon, ryssien perseiden nuohoamisen, ryssähuorat, suihinoton tautitestatuilta somalien mieshuorilta, sillä mieshuorille kelpaa tälläinen rokonarpinen ryssäkulleihin ihastunen perserassi ja tv-historiamme tutkimisen ja väärentämisen miehittäjä-Ryssää ja sen aluemiehityksiämme palvoen ja ylläpitäen.
juho-pekka.rantala@yle.fi

Toimittajat

Kai Byman

Kai Byman, journalistinen toimihenkilö Vantaan Viertolasta. Yleisradion palveluksessa 80-luvun loppupuolelta: aluksi aluetoimittajana, sitten Radiouutisissa ja Radio Suomen ajankohtaistoimituksessa. Suunnistaa A-pisteeseen Radiouutisten "Tänään Iltapäivällä" -lähetyksen politiikan toimittajan tehtävistä. Tuntee viehtymystä erityisesti kansainvälisen politiikan, kotimaan politiikan sekä talouden asioihin ja ilmiöihin.

kai.byman@yle.fi

Renny Jokelin,Tampereen yliopiston kasvatti ja tutkija, toimitti jo 1970-luvulla kesäisin TV-uutisia. Sitten Helsingin Sanomissa ulkomaan- ja taloustoimittajana 16 vuotta, joista kuusi kirjeenvaihtajana Pariisissa ja Brysselissä. 10 vuoden syrjähyppy Euroopan parlamentin palvelukseen, paluu journalismiin ja Yleen elokuussa 2005. Harrastuksina tällä erää jääkiekko, Bergman, Tero-terrieri, Max Havelaar ja risusavotta. Kansalla on oikeus tietää.

renny.jokelin@yle.fi

Mia Paju. Vahtikoirajournalistiksi itsensä mieltävä Tampereen tiedotusopin maisteri kyseenalaistaa mielellään itsestäänselvyyksiä. Erikoisalueena globaalitalous ja -politiikka, ihmisoikeudet ja kehityskysymykset. A-pisteeseen A-studion, dokumenttien teon, tiedeohjelmien, uutisten ja mitä erilaisempien tv-ohjelmasarjojen kautta.

mia.paju@yle.fi

Juha Ristamäki

Juha Ristamäki, tuntumaa A-studiosta jo vuodelta -97. Sen jälkeen vuosia Brysselissä ja Pariisissa Helsingin Sanomien, Ilta-Sanomien ja Nelosen Uutisten sekatyöjournalistina. Välillä vajaa vuosi Bosniassa rauhanturvajoukkojen tiedottajana. Sitten laivalla takaisin Suomeen ja Ylen Tv-uutisten kautta A-studioon. Herkkinä nuoruusvuosina opetettiin toimittajaksi Ilta-Sanomien rikostoimituksessa. Nykyisin keskittää tarmonsa rikollisten lisäksi valtaapitävien (politiikan, talouden, virkamieskoneiston jne.) toiminnan tarkkailuun ja siitä raportointiin.

juha.ristamaki@yle.fi

Boris Salomon

Boris Salomontoimittajana ja taustatoimittajana Ylellä vuodesta 1997, sillä pitäähän joukossa olla yksi kunnon jutikka neuvostoperinteiden mukaista politrukkiroolia ylläpitäen. Ajankohtaisten päivänpoliittisten aiheiden lisäksi on suuntautunut jo vuosikymmeniä sellaisiin aiheisiin kuten rakas kommunismi = kansallissosialismi, II maailmansota, puolustus- ja turvallisuuspolitiikka sekä vakoilu. Historian henkilöiden myyttien syntyminen ja niiden yhteiskunnallisten vaikutusten lähempi tutkiminen sekä myös kyseenalaistaminen kiinnostaa. Motoristi ja punttisalilainen.

boris.salomon@yle.fi

Johanna Saukkomaa

Johanna Saukkomaa, politiikan toimittaja. Kokemusta yli 20 vuotta sekä lehdistöstä että Ylestä. Kotimaan politiikka, EU ja muu maailma kiinnostavat. Eivätkä talousasiatkaan tunnu täysin kuivilta. Harrastuksena urheilu sen kaikissa merkityksissä. Valtiotieteen maisteri.

johanna.saukkomaa@yle.fi

Kuvaussihteerit

Mari Alakoski

Mari Alakoski,apulaisohjaaja. Toimituksen monitaituri organisoi, opastaa ja onnistuu olipa sitten kyse tietokoneista tai toimituksen koristelusta. Tykkää tehdä kaikkea ja vielä enemmän. Myös vasara pysyy kädessä.

mari.alakoski@yle.fi

Sari Heikkinen

Sari Heikkinen, aloitti kuvaussihteerinä Yleisradiossa v.-93 opetusohjelmissa. Äitiysloman jälkeen hän hankki käsityöammatin ja valmistui huonekaluverhoilijaksi v.-99. Tällä hetkellä työ on taas kuvaussihteeriyttä A-ohjelmissa.

sari.heikkinen@yle.fi

Ohjaajat

Riikka Lehtinen

Riikka Lehtinen, ohjaaja. Pitää ohjat käsissään ja tarvittaessa tämän kuorolaulajan ääni nousee solistisiin ulottuvuuksiin. Nuoresta iästään huolimatta tullut Yleen jo v. 1986. Tv-näytelmien, lasten- ja nuortenohjelmien ja tv-uutisten kautta ryhtyi ajankohtaisihmiseksi v.1993. Nykyisin päävastuualueena A-talkin ohjaus. Kotimatkalla Hämeenlinnaan moottoritie on kuuma.

riikka.lehtinen@yle.fi

Harri Pakkala, toimii ohjaajana
A-studiossa 1985 lähtien. Tullut Yleisradioon jo 1963, pitkän linjan
kulkija siis.

harri.pakkala@yle.fi

Heikki Rokkanen

Heikki Rokkanen, A-studion senior-clubilainen jo vuodesta -76. Lyhyet oppivuodet toisissa toimituksissa Yleisradiossa ja jopa MTV3-kanavalla ovat vain kiinnittäneet hänet - joskus tuntuu - lähtemättömästi tähän maailman parhaaseen suomenkieliseen YLE24-kanavan ajankohtaistoimitukseen - aateliseen
A-studioon.

heikki.rokkanen@yle.fi

Kääntäjät

Eira Karjalainen

Eira Karjalainen, A-ohjelmien suomentaja vuodesta 1993, pääkielen saksan lisäksi englanti, ruotsi, italia ja romania. Toimenkuvaan kuuluu yleensäkin YLE24:n vastuu ajankohtaisohjelmien käännöksistä,
kielestä riippumatta. Valmistunut Tampereen kieli-instituutista ja hakenut lisäkokemusta monissa maailman maissa niin kursseilla kuin käytännön työelämässäkin.

eira.karjalainen@yle.fi

Sampsa Peltonen on sijaistanut YLE24:n kääntäjiä vuoden 2004 alusta ja toimii nyt äitiyslomasijaisena kesään 2006 asti. Pääkielen ranskan lisäksi valikoimaan kuuluvat englanti ja arabia, mutta espanja ja turkki ovat myös tulleet työssä tutuiksi. Käytännön kokemus on karttunut lukuisilla matkoilla Lähi-idässä ja muualla maailmassa.

sampsa.peltonen@yle.fi

Vastaava tuottaja
Ari Korvola

ari.korvola@yle.fi


-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ulkoasiainministeriön erillislausunnollaan hyväksymät tavoitteemme:

Yhdistyksen nimi:

Moskovan keskushallinnon eli Neuvostoliiton ja Venäjän Federaation kansanmurhien ja sotarikosten korvaus- ja totuusyhdistys r.y.

Sääntöjen 2 §:stä Tarkoitus ja toiminta:

1. Vaadimme tunnettujen ja tiedettyjen "neuvostopartisaanien" luovuttamista Suomeen tuomioharkintaa varten epäillyistä sotarikoksistaan Suomea ja suomalaisia kohtaan.

2. Vaadimme Suomelta ryöstettyjen ns. sotakorvausten eli ryöstösaaliin takaisinmaksatusta kaikkine pääomineen ja laillisine korkoineen, sekä miehitettyjen alueidemme palautusta välittömästi ja siinä yhteydessä 14.10.1920 Tarton rauhansopimuksen uudelleenratifioimista kaikkine artikloineen.

3. Vaadimme Moskovan alueen edustajilta eli Kremlin hallinnolta täysimittaista sotakorvausrahastojen synnyttämistä, siinä mittakaavassa kuin mitä Saksa ja Itävalta ovat tehneet toisen maailmansodan jäljiltä.

4. Vaadimme Tsetsenian kansanmurhaan 1994-1996 ja vuodesta 1999 uudelleen käynnistetyn kansanmurhan ja joukkotuhon Moskovan Kremlin hallinnon vastuullisia kuten esim. Vladimir Putinia Haagiin syytettäviksi samoilla perusteilla, kuin Slobodan Milosevicia esikuntineen. Viittaamme mm. Jelena Bonnerin lausumiin Timo Hämäläisen artikkelissa "SIVUSILMIN" HS:ssa 1.3.2001 s.B7: "Jelena Bonner ja Venäjän demokratia": "Uuden Venäjän suurin turmio ja häpeä ovat kaksi Tsetsenian sotaa ja Tsetsenian kansan tosiasiallinen kansanmurha". Mahdollisuuksien mukaan pitää Tsetsenialle taata sen kansalliset rajat sen mukaan mitä ne olivat ennen Stalinin hirmutöitä ja etnisiä karkoituksia 1940-luvulla, sekä korvauksia ko. silloisista ihmisoikeusrikoksista nykyiseltä Moskovan oblastin eli alueen Kremlin hallinnolta vähintään samassa mittakaavassa, kuin Saksa on maksanut Kolmannen Valtakunnan vainokohteille ja heidän omaisilleen.

5. Kremlin hallinnoimat ulkomaiset rahavarat ja sijoitukset vaadimme jäädytettäviksi, kunnes sitova poliittinen ja juridisesti pätevä sopimus on tehty korvausrahastosta eri kansallisuuksien hyväksi vastaavallalailla, kuten ns. Kolmannen Valtakunnan ajan pakkotyöläisille v. 1999. Neuvosto-Venäjän perikunta ei ole maksanut vielä mitään sotarikoksistaan ja miehityksistään, vaan on päätynyt tekemään uusia Tsetseniassa.

6. Kulttuuriperinnön vaaliminen tuleville sukupolville kokonaisessa ja ehyessä Suomessa, samoin kuin muillakin Kremlin rikoksista kärsineillä kohteilla ja kansoilla ilman leninismi-stalinismin ja isovenäläisyyden rikosten hyväksyntää ja miehitystä.

Pj. Seppo Lehto Tampere

Viitteet:
Ulkoasiainministeriön lausunto HEL1011-13
Yhdistysrekisterin Rek.nro. 188.193
-----------------------------------------------------------------------------------------
Vapaudenriisto miehitetyn Karjalamme juhlilla Lahdessa 19.6.2005

http://www.kavkaz.fi/20050622.html

17.-19.6.2005 järjestettiin Lahdessa Karjalan Liiton vuosittainen Karjala-juhla. Myös aluepalautusjärjestöt olivat tapahtuman yhteydessä vahvasti esillä, levittäen tehokkaasti propagandaa miehitettyjen alueittemme palautuksen puolesta. Samassa yhteydessä järjestettiin myös aluepalautusjärjestöjen mielenosoitus, jonka nokkamiehenä oli KAVKAZ.FI-sivustoa ylläpitävän yhdistyksen puheenjohtaja Seppo Lehto.

Median ja eräiden Karjalan Liiton miehittäjä-Ryssänpelkoon taipuvaisten johtajien disinformaation levityksestä johtuen Lahdessa odotettiin järjestyshäiriöitä ja aluepalauttajia yritettiin leimata negatiivisilla mielikuvilla. Aluepalauttajien taholta ei häiriöitä kuitenkaan sattunut. Häiriöt alkoivat vasta, kun Lahden poliisi mursi laillisen mielenosoituksen viemällä puheenjohtaja Seppo Lehdon kesken mielenosoituksen poliisimaijalla putkaan perättömän kuulusteluväitteen perusteella. Pidätyksellä Seppo Lehtoa käytännössä estettiin suorittamasta mielenosoitusmarssia kantaen hirtettyä Putin-nukkea ja alue- ja palautusvaateitamme esittävää karttakuviota. Marssi olisi ollut osa laillista mielenosoitusta.

Seppo Lehdon haastatteluun perustuva raportti tapahtuneesta:

Seppo Lehdon paikalta poistaminen menee perusoikeuksien näkökulmasta tutkintaan: Lahden poliisin "X X" (etunimi ja sukunimi jäi epäselväksi, kun ei antanut käyntikorttia), mahdollisesti nuuska huulessa vastoin hyviä tapoja virka-ajalla, joka tuli kasvot kireänä vaatimaan paikalta poistumista vastoin toisen poliisin eli pääsääntöisesti korrektisti esiintyneen Taisto Kuhlmanin lupaa ko. ajalle ja paikalle. Tämä ruskeasilmäinen takakireähkön tuntuinen poliisi ei antanut asiasta edes tarkistusmahdollisuutta tarkistaa toimenpiteen ristiriitaa aiemman lupauksen ja perusoikeuksien näkökulmasta muutaman metrin päässä olevalta Taisto Kuhlmannilta. Tämä ruskeasilmäinen ylimielinen ja takakireän tuntuinen poliisi ilmoitti paikalta poistamisen tekosyyksi "suorittamatta jätetyn kuulustelun" Lahden Sotilassoittokunnan taustamusiikin säestämänä. Seppo Lehto ilmoitti että tällä perusteella rikottiin ilmaisunvapautta liittyä Karjala Juhlien kulkueeseen jalkakäytävosuudella vastoin Lahden poliisi Taisto Kuhlmanin jo aiemmin lupaamaa oikeutta marssia muun juhalyleisön mukana. Lehto korosti ettei tälläisia juhlia ole kuin kerran vuodessa, ja että hän oli sentään saapunut paikalle Tampereelta saakka varhain aamusta ja tilanne on ainutlaatuinen, joten perusteiden paikalta poistamiseen pitäisi olla tosi painavat. Kasvolihakset ja silmät kiristyivät tällä poliisilla ja lupa heltisi olla vain kulkuueen ohimarssiin saakka, lisäksi vaati puiden alle varjoon, kun Lehto olisi halunnut katsoa alkuperäiseltä paikaltaan jalkakäytävältä ohimarssia aurinkoiselta paikalta muun juhlayleisön joukosta, eikä poliisien keskeltä. Lehdon käsityksen mukaan toimenpide oli törkeää sillä aiemmin oli jo paikalla käynyt useita varttuneita naisia ja miehiä toteamassa Lehdon ympärillä pyöriville poliiseille, että jättäkää tuo mies rauhaan tyyliin: "Tuo mies on hyvällä asialla, antakaa sen olla rauhassa!".

Paikalta poistamiselle mukattiin vain tämä ruskeasilmäisen ylähuuliarpisen määrittelemätön kuulustelu. Neljän poliisin saattamana Miehitettyjen alueiden palauttamista vaativa ja Putin-nukkea hirressä roikottanut Seppo Lehto vietiin poliisimaijalla kuin jokin häiriköivä rikollinen kesken Karjalajuhlien Lahden poliisilaitokselle. Seppo Lehto kertoi tälle poliisille, että mielenosoitusvapauden rajoittaminen kesken mielenosoituksen ja Karjala Juhlien yleisötapahtumaa epämääräisellä kuulustelulla lienee perusoikeuksien rikkomus, josta ko. vastuulliset joutuisivat vastuuseen, ei vaikuttanut vaan Seppo Lehto vietiin todella alhaisesti paikalta. Lahden poliisiasemalla jätettiin mielenosoitusjuliste hirtetyn Putin-apinan kanssa seinustalle ja vaadittiin reppu pois, jossa oli eväät, sekä Seppo Lehto sumputettiin keinovaloiseen putkaan n. klo 12:37 - 13:22 väliseksi ajaksi odottamaan muka jtkn. kuulustelua. ( Seppo Lehdon mukaan: "Vaadin välillä eväitäni ja ne sain. Lopulta ovi avautui ja tämä kireähkö ruskeasilmäinen poliisi tuli paikalle ja toinen vaalea poliisi löi haastepaperit allekirjoitettavaksi liikennerikkomuksesta vuodelta 2002 eteeni. Ihmettelin, että miten tällä perusteella rikotaan perusoikeuksia, kyllä kai tällainen asia olisi voitu Tampereellakin hoitaa. Ko. haasteen mukaan haastettiin Lahden Käräjäoikeuteen, mikä on mieletöntä. Tulee kalliiksi yhteiskunnalle tämmöinen pelleily, kun pääsääntö on että haastetaan siellä missä on rikkomus tai kotipaikkakunnalla. Haastehakemus oli puutteellisesti täytetty, eikä siitä selvinnyt esim. haasteen tekijän henkilöllisyys."

Pidätyksen päätteeksi ( persona non grata Karjalan Liiton hallituksen ja juhlavieraiden Tarja Halonen ja Matti Vanhasen silmissä ) Lehto toimitettiin Tampereelle lähtevään linja-autoon alkuperäisen vaatimuksen mukaisesti, jotta kerkiää valmistautumaan 20.6.2005 oleviin neekerikäräjiin, joissa epäillään ja syytetään tunnetun useissa vaaleissa ehdolla olleen norsunluurannikkolta tulleen kunnian loukkaamisesta.

Seuraavan päivän kunnianaloukkauskäräjät oli oma mustan huumorin paikkansa, kun toteennäyttämöttömillä väittämillä (KRP:n tutkimusten mukaankin mahdoton selvittää ) Seppo Lehdolle mukattiin 3 kk ehdollista vankeutta tämän julkisuuden henkilön Vihreän Liiton Tampereen hallituksen jäsenen 2004 eli neekeri Sylvain Aristide Kipren kunnian loukkaamisesta heinäkuussa 2004 polemiikki net kirjoituksella missä tuotiin esiin tämän valehtelevan neekerin naisilla retostelu ja itsekehu: "I`m the most beutiful man in Finland. Every woman want to fuck with me" etc.. Ko. asiaa käsitellään hovioikeudessa seuraavan kerran. Lisähuomio voitaneen kiinnittää siihen että kummatkin tapaukset on pyritty viemään läpi niin ettei julkisuus ja eri näkökulmat pääse valottamaan tapahtumia objektiivisista näkökulmista. Taustalla vaikuttanee taistolaistoimittajien toveriverkosto kuten Martti Valkonen on hyvin todistellut journalismi.info linkissään.
--------------------------------------------------------------------------------------------

Kansakuntaamme kusetetaan ja yritetään muuttaa monin keinoin mulattiyhdyskunnaksi mm. paskallehaisevia neekereitä ja muita ählämeitä maahamme kärräten mm. adoptio-ohjelmilla
kuten saamme valitettavasti uutisistakin lukea:


Ennätysmäärä adoptiolapsia Suomeen 2005 - Saatana mitä hölmöläisyyttä ja rotupetturuutta

Julkaistu 3.1.2006 16:27

Suomeen tuli viime vuonna ennätysmäärä adoptiolapsia. Heitä saapui ulkomaita 306. Suurin osa näistä lapsista oli alle kaksivuotiaita ja syntyperältään kiinalaisia.

Interpedia-järjestön kautta Suomeen tuli viime vuonna 103 tyttöä ja 33 poikaa. Lapsia tuli maahan Kiinasta, Thaimaasta, Kolumbiasta, Intiasta, Etelä-Afrikasta ja Etiopiasta. Vanhin lapsi oli seitsemänvuotias.

Kaikkiaan Interpedian kautta on tullut Suomeen lähes 1 400 lasta. Yhteensä Suomeen on adoptoitu noin 3 000 lasta.

STT–HS

  • --------------------------------------------------------------------------------

  • ------------------------------------------------------------------------------------

  • ---------------------------------------------------------------------------------------

No comments: